Ilmoittautuminen syyskauden 2022 ryhmiin käynnistyy 18.8.2022 klo 18.00!

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa:

Huom! Jäsentieto ei toimi Internet Explorer -selaimella. Kirjaudu jollain muulla selaimella, esim. Chromella.

Jäsentieto rekisteristä

Mikäli olette unohtaneet jäsentieto-palvelussa olevan salasanne voitte pyytää uuden. Uusi lähetetään tiedoissanne olevaan sähköpostiosoitteeseen. Tämän voitte tehdä www.jasentieto.fi sivuilla.

Mikäli olette unohtaneet salasanan/tunnuksen ja tiedoissa oleva sähköpostiosoite ei ole enää käytössä, tai siellä ei ole sähköpostiosoitetta, voitte pyytää uuden salasanan sähkopostilla sanna.anttila@gradia.fi tai taina.m.rantala@gmail.com.

Laittakaa viestiin uusi osoite, johon haluatte salasanan. Tarkistamme henkilöllisyyden.

Näin toimien rekisteriin ei jää monin kertaisia henkilöitä, ja saamme tilastot ja käyttäjät ajantasalle. Kiitos vaivannnäöstänne.

Jos sinulla ei ole tunnusta:

Sivujen tulisi aueta sivulle Seuran valinta:

1. Valitse alasvetovalikosta Jämsän Naisvoimistelijat ja paina Ok

2. Valitse sivupalkista ´Rekisteröinti´

3. Seuraa rekisteröimissivun ohjeita

4. Kun olet kirjautunut sisään, katso seuraavat ohjeet

Sinulla on tunnus ja ilmoitat itsesi ryhmään:

1. Valitse vetovalikosta Jämsän Naisvoimistelijat ja paina ´Ok´

2. Kirjaudu sisään

3. Valitse sivupalkista ´Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen´

4. Valitse valikosta ryhmät, joihin haluat ilmoittautua

5. Paina ´Luo maksu´

Sinulla on tunnus ja ilmoitat lapsen ryhmään:

1. Valitse vetovalikosta Jämsän Naisvoimistelijat ja paina Ok

2. Kirjaudu sisään

3. Valitse sivupalkista ´Omat tiedot´

4. Valitse ´Rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen´

5. Täytä lapsen tiedot ja tallenna

6. Valitse ´Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen´

7. Valitse vetovalikosta henkilö, jonka haluat ilmoittaa ryhmään

8. Valitse valikosta ryhmät, joihin haluat lapsen ilmoittaa

9. Paina  ´Luo maksu´

Jos olet oikeutettu alennuksiin, valitse ryhmävalikosta myös alennusryhmä (esim. opiskelijat tai eläkeläiset).

HUOM! Perheliikuntaan ilmoittaudutaan lapsen (jäsentieto.fi-palvelussa = alikäyttäjä) nimellä, jotta lasku kirjautuu oikein!

JUMPPAAJIA EI OLE VAKUUTETTU SEURAN TOIMESTA!

Seura kerää jäsenten henkilötietoja jäsenrekisteriin. Henkilötietoja kerätään seuran tiedottamiseen ja jäsenpostituksiin sekä tilastointia varten. Yhteystietojen luovuttaminen suoramarkkinointia varten on mahdollista jos se on yhdistyksen tarkoituksen mukaista. Jäsentietojen luovuttamisesta päättää yhdistyksen hallitus.