Syyskausi 2022

SYYSKAUSI ajalla 5.9-9.12.2022

Ohjattua toimintaa ei ole seuraavissa ajankohdissa:

• Viikko 42 (syysloma)
  • tiistaina 6.12 (Itsenäisyyspäivä)

SYYSKAUDEN 2022 KAUSIMAKSUT

Seuran jäsenmaksu on 10 euroa/kalenterivuosi, kaikki jumpparit suorittavat jäsenmaksun. Huom. Jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta - Seura EI vakuuta jäseniään.

Syyskauden 2022 osallistumismaksut aikuisille:

• Osallistumismaksu aikuisille 90 €. Osallistumismaksulla saat jumppaoikeuden kaikkiin Jämsän Naisvoimistelijat ry:n aikuisten ryhmiin. Jokaiseen ryhmään on ilmoittauduttava.
  • Viiden jumppakerran kortti 35 €
  • Kymmenen jumppakerran kortti 70 €

Kertajumppakortti ostetaan Jäsentieto -palvelun kautta. Kun olet ostanut jumppakortin, niin ota yhteys Sanna Anttilaan (sanna.anttila@gradia.fi), niin hän toimittaa jumppakortin.

Voit maksaa myös SMARTUM liikuntaseteleillä tai oman Smartum saldosi kautta. Seuralla on käytössä myös ePassi maksumahdollisuus.

Syyskauden 2022 kausimaksut lasten ja nuorten ryhmiin:

• Perheliikunta 50 €/kausi (sis. 1 aikuinen ja 1 lapsi), lisäosallistuja samassa ryhmässä +10€ Perheliikuntaan tulee ilmoittautua lapsen nimellä, jotta lasku tulee järjestelmästä oikein.
  • Temppukoulut 50 € /ryhmä/kausi
  • Telinevoimistelu alkeis- ja jatkoryhmät 60€ / ryhmä/kausi
  • Akrobatia minit- ja harrasteryhmät 60 € / ryhmä/kausi
  • Akrobatian 1. kisaryhmä(uusi) 200 €/kausi ja 2. kisaryhmä(vanha) 250€/kausi.
    Kisaryhmään ilmoittautuminen tapahtuu keskitetysti akrobatiavalmentajien kautta. Kisaryhmään siirrytään jatkoryhmien kautta ja valmentajien suosituksesta.

Alennukset:

• Opiskelijat ja eläkeläiset -10€/kausi aikuisryhmissä
  • OAJ Jämsän paikallisyhdistys tukee jäsentensä osallistumista jumpparyhmiin -15€/kausi (alennuksen voi ottaa vain kerran jumppavuodessa)

Jämsän Naisvoimistelijat ry jakaa toimintansa syys- ja kevätkauteen. Syys- ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen ja ne myös laskutetaan erikseen.

Syyskauden ilmoittautuminen järjestetään yleensä elokuussa. Kevätkaudelle ilmoittautuminen alkaa yleensä vuoden vaihteessa/tammikuun ensimmäisellä viikolla. Seura tiedottaa ilmoittautumisaikatauluista suoraan ryhmissään, seuran nettisivuilla sekä Jämsän Naisvoimistelijat ry:n Facebook-sivulla.

Seuran jäseneksi ja jumppiin voit tulla mukaan myös kesken syys- tai kevätkauden, mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja.

Huomioitavaa:

Ryhmiin voi ilmoittautua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ohjelmaan rekisteröitynyt huoltaja.

Perheliikuntaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä (= alikäyttäjä), jotta lasku kirjautuu oikein palvelussa.

Lasku tulee ryhmiin ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin, paitsi jos sähköpostiosoitetta ei ole/tai ei ole syötetty. Tällaisessa tapauksessa lasku toimitetaan postilla, toimituskulu 5 euroa lisätään laskuun.  Syys- ja kevätkaudet laskutetaan erikseen.

Kuntojumpan päiväryhmään voi ilmoittautua myös ensimmäisen tunnin alussa ohjaajalle.

Jumppaajia EI OLE vakuutettu seuran puolesta.

Jämsän Naisvoimistelijat ry jumppaohjelma, kausiohjelma, jumpat
Akrobatia kisaryhmä syksyllä 2019.
Voittoisa pari 2019.
Cheerleading syksy 2020