Kevätkausi 2018

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE

Ilmoittautuminen alkaa  7.12.2017 klo 18.00 Jäsentieto -palvelussa.

• Kevätkausi 2018 alkaa ma 8.1.2018.
  • Hiihtolomalla (vko 9) ei jumppia.
  • Seuran perinteinen kevätnäytös järjestetään huhti-toukokuussa. Ajankohta tarkentuu tuonnempana.

Syyskauden jumpparit ovat etusijalla  ilmoittauduttaessa kevätkaudelle 2018 ja ilmoittautuvat kevätkaudelle ensin. Ilmoittautuminen uusille jumppareille alkaa tammikuussa 2018, mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja.

Kevätkauden 2018 kausimaksut

Aikuiset:

• Kausimaksu 95 €. Sisältää jumppaoikeuden Jämsän Naisvoimistelijat ry:n aikuisten ryhmiin. Kausimaksu sisältää seuran jäsenyyden.
  • IKILIIKE -ryhmän osallistumismaksu 40 €, mikäli osallistuu vain IKILIIKE-ryhmän toimintaan. Ryhmään voi osallistua myös aikuisten rajattomalla jumppaoikeudella.
  • Seniorisali ryhmän osallistumismaksu 40 €, mikäli osallistuu vain ko. ryhmän toimintaan. Ryhmään voi osallistua myös aikuisten rajattomalla jumppaoikeudella.
  • Kertamaksu jumppaan 5 €. Kertamaksulla ei voi osallistua keskiviikon jooga/kehonhuoltotunneille. Ryhmä on täynnä.

Voit maksaa myös SMARTUM liikuntaseteleillä tai oman Smartum saldosi kautta.

Lapset ja nuoret:

• Temppukoulu ja Iloisesti liikkuen liikuntakerho 40€/ryhmä/kausi
  • Akrobatia ja telinekoulu ryhmät 50€/ryhmä/kausi
  • Akrobatia kisaryhmä (tiistaisin) 80€/kausi
  • Trikkaus harrasteryhmä (ei ohjaajaa) 50€/kausi (sis. 2 salivuoroa vkossa)
  • Perheliikunta 40 €/kausi (sis. 1 aikuinen ja 1 lapsi), lisäosallistuja samassa ryhmässä +10€. Perheliikuntaan tulee ilmoittautua lapsen nimellä, jotta lasku tulee oikein.

Tarjous: perheliikuntaan osallistuville tarjotaan aikuisen rajatonta jumppaoikeutta 70€/hlö.

Alennukset:

• sisaralennus -10€ (ensimmäinen lapsi norm.hintainen, seuraavasta lapsesta alennus ja alennus annetaan vain yhden kerran)
  • perheliikunnassa sisaralennus -10€, jos lapset liikkuvat eri perheliikunnan ryhmissä
  • opiskelijat ja eläkeläiset -20€ aikuisryhmissä
  • OAJ Jämsän paikallisyhdistys tukee jäsentensä osallistumista jumpparyhmiin -15€/kausi (alennuksen voi ottaa vain kerran jumppavuodessa)

HUOM! Jumppaajia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Ryhmiin voi ilmoittautua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ohjelmaan rekisteröitynyt huoltaja. Huom! Myös perheliikuntaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä (= alikäyttäjä), jotta lasku kirjautuu oikein palvelussa. Lasku tulee ryhmiin ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin, paitsi jos sähköpostiosoitetta ei ole/tai ei ole syötetty. Tällaisessa tapauksessa lasku toimitetaan postilla, toimituskulu 5 euroa lisätään laskuun. Kuntojumpan päiväryhmään sekä IKILIIKE -ryhmään voi ilmoittautua myös Särkijärven kuntotalolla ensimmäisen tunnin alussa ohjaajalle.

Seura käyttää kausilaskutusta. Tämän johdosta syys- ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen ja kummastakin kaudesta tulee oma laskunsa. Kevätkauden ryhmiin ilmoittautumisessa ensisijalla ovat syyskaudella ryhmissä mukana olleet. Tammikuun alusta ryhmiin otetaan uusia osallistujia, mikäli ryhmässä on tilaa.

Vasemmalta valikosta löytyy tiedot ilmoittautumisesta sekä ryhmistä. Kannattaa perehtyä ennen ilmoittautumispäivää!

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu www.jasentieto.fi sivustolla.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Jämsän Naisvoimistelijat ry jumppaohjelma, kausiohjelma, jumpat
Chiball